Workshopok

Szeretem a hisztit! –Hiszti kezelő workshop szülőknek

 

Kinek szól ez a program?

Olyan anyunak, vagy apunak, akinek még hisztizni szokott 6 évesnél fiatalabb gyermeke. Szívem mélyén én bíztam benne, hogy hátha majd valamilyen különleges szerencse ér, ha már gyerekpszichológus vagyok, talán kevesebbet fognak hisztizni a gyermekeim, de nem így lett. A hiszti minket se került el. Nagy robajjal köszöntött be, mikor a pénztár előtt sorban álltunk, vagy mikor az utcán hasra vetette magát gyermekünk, volt hosszú hüppögés, durcás tiltakozás, kitartó nyafogás és anyapuhító “a szívem most szakadt ketté!” típusú sírás. Ha Neked is ismerősek ezek a helyzetek, akkor gyere el, várlak szeretettel egy jó hangulatú beszélgetésre.

 

Mire számíthatsz a “Szeretem a hisztit!” workshopon?

Ez egy közvetlen hangvételű, gyakorlatias beszélgetésre, aminek a célja, hogy segítségemmel megismerkedj azonnal alkalmazható hiszti szelídítő módszerekkel.

  • Kézzel fogható, gyakorlatias technikák a hiszti kezelésére.
  • Kiscsoportos, közvetlen légkör.
  • Elvihető, hasznos írásos összefoglaló az elhangzottakról.
  • Könnyen megközelíthető, gyerekbarát helyszín.
  • Lesz toll és papír is, ha esetleg jegyzetelni szeretnél.

A téma: Szeretem a hisztit! Hiszti kezelő workshop

A beszélgetést vezeti: Daruné Oláh Dorottya, gyermekpszichológus, integratív gyermekterapeuta

Érintett korosztály: Leginkább 1 és 6 év közötti gyerekek hisztis szokásairól beszélgetünk majd.

Dátum: 2016. szeptember 30. péntek

Időtartam: 9.00-11 00 között

Helyszín: 1115 Budapest, Bartók Béla út 126. 19-es kapucsengő Csodavár közösségi tér

Mit hoz magaddal:

  • Nyitottságod és a jókedvedet.
  • Gyermeked, ha szeretnéd, vagy ha, nem tudod másra bízni. A program alatt a gyerekek ingyen játszhatnak a játszóházban! Sőt, ha ez még nem lenne elég, még meglepetés tízórait is kapnak a csemeték, így aznap reggel erre sem lesz gondod.

Ár: 2000 Ft+ ajándék ingyenes gyermekfelügyelet a program alatt a Csodavár közösségi tér játszószobájában!

 

Jelentkezés

Az esemény facebook oldalán.

 

FONTOS: Hogy mindenkire jusson idő csak 12-en tudtok jönni, ha mindenképp biztosítani szeretnéd a helyed, akkor a 11773119-12775334 OTP számlára utald át a workshop díját.  Az utalásról egy visszaigazoló levelet fogsz kapni, ami feljogosít a programon való részvételre. A közleménybe ne felejtsd beírni a következőket: név, Szeretem a hisztit workshop”. Számlatulajdonos neve: Daruné Oláh Dorottya. Várlak szeretettel!

 

Lemaradtál a programról? Ismersz olyan szülőt, akit még kíváncsi lenne hiszti kezelő módszerekre? Gyere szervezzünk egy workshopot közösen! Szívesen elmegyek hozzátok, akár oviba, bölcsibe, klubba stb.  Hívj fel és segítek a szervezésben! 06/20-223-71-19.