Szolgáltatások

 

 GYERMEKNEVELÉSI TANÁCSADÁS

 
4335516889_8c719734cb_o

A gyermeknevelési tanácsadást elsősorban azoknak ajánlom, akik  úgy érzik elakadtak egy probléma megoldásában, akik szakemberrel is szívesen átgondolnák, hogyan tudnának gyermeküknek még jobban segíteni.   

Mi történik a tanácsadáson? 

Személyesen találkozunk, hogy részletesen beszélgessünk azokról a kérdésekről amelyek gyermekével kapcsolatban foglalkoztatják, hogy személyre szabott megoldásokat keresünk. A konzultáció végére tudni fogja, hogyan tud gyermekének hatékonyan segíteni, mikor nem kell aggódnia, és majd milyen jelekre figyeljen.

 Mindenki aki először jár nálam egy ajándékot kap,  az Önbizalom növelése gyermekkorban című módszertani kisfüzetet, telis-tele otthon alkalmazható praktikákkal, gyakorlatokkal.

 

Mennyibe kerül a gyermeknevelési tanácsadás?

1 alkalom 10.000 ft-ba kerül, és 45 percen keresztül foglalkozunk mindazokkal a kérdésekkel, amelyekkel csak szeretne.  Válaszhatja a kedvezményes ajánlatot is, a 3 alkalomról szóló kártyát, ami 25.000 ft-ba kerül. (Egyenként lefoglalva ugyanez 30.000 ft lenne.)  Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19

 

GYERMEKPSZICHOLÓGUSI FOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK- BUDAPEST

Elsősorban óvódás, kisiskolás gyerekeket várom a foglalkozásokra. Miért csak őket? Mert ez a korosztály olyan különleges élethelyzetben van, ami nem összehasonlítható a nagyobb gyerekek, vagy a totyogók életével. Kifejezetten az ilyen idős gyerekek nehézségeinek megoldásaira szakosodtam, az ő igényeikre, életkori sajátosságaira fókuszálok a munkámban.

Mi történik egy ilyen foglakozáson?

Ha benézne valaki az ajtón, akkor azt látná hogy rajzolok, játszok, beszélgetek a gyerekekkel, miközben a szimbólumok nyelvén nagyon is komoly dolgok zajlanak. Az ennyi idős gyermekek nyelve a játék, ezért van az, hogy kötetlen módon ők választják ki, hogy mit csinálnának szívesen. A lelki dinamika, és a pszichológusi módszertan pedig lehetővé teszi, hogy mindeközben dolgozunk a problémák megoldásán. Egy  ilyen foglalkozás 45 percig tart, és a gyermekkel csak akkor tudom elkezdeni a munkát, ha először mi szülők leültünk és részletesen átbeszéltük, hogy miben szeretnének változást.

Mennyibe kerülnek a gyermekpszichológusi foglalkozások?

1 alkalom ára 10.000ft, de választhatja a kedvezményes ajánlatot is, a 3 alkalmas kártyát, ennek ára 25.000 ft. (Egyenként lefoglalva ugyanez 30.000 ft lenne.)  Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19


  ON-LINE TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ 7589380008_3d49102a10_o

 

Mikor érdemes az on-line tanácsadást választania?

Az online tanácsadásra is épp ugyanúgy igazi minden pl: személyre szabott megoldások, , mint a személyes találkozásra.  Az on-line konzultáció elsősorban azoknak szól, akik valamiért nem tudnak eljönni egy találkozásra, mert messze laknak, sűrű az időbeosztásuk, vagy csak úgy érzik szívesebben beszélgetnének az otthonukból kényelemes körülmények között egy szakemberrel. A beszélgetéshez a Skype programot használjuk majd, így ingyenesen tudjuk egymást hívni, egyedül egy fülhallgatós mikrofonra lesz majd szüksége. Ha még nincs skype programja innen letöltheti.

Mit kap az on-line konzultáción?

Természetesen ugyanazt a szakmai minőséget kapja mint, ha személyesen találkoznánk. 45 percen keresztül foglalkozunk mindazokkal a kérdésekkel, amelyekkel csak szeretne, személyre szabott megoldásokat keresünk. A konzultáció végére tudni fogja, hogyan tud gyermekének hatékonyan segíteni, mikor nem kell aggódnia, és milyen jelekre figyeljen. Természetesen ugyanúgy, mintha személyesen jött volna el hozzám, megkapja az ajándékot az Önbizalom növelése gyermekkorban című módszertani kisfüzetet, telis-tele otthon alkalmazható praktikákkal, gyakorlatokkal.

Mennyibe kerül az on-line konzultáció?

 1 alkalom ára 9000 ft, vagy válaszhatja itt is a kedvezményes kártya ajánlatot. A 3 alkalmas kártya ára  21.000 ft, vagyis több mint 20% kedvezménnyel juthat hozzá a konzultációkhoz, ha egyszerre 3 alkalmat vesz meg. Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

Mire elég a 3 alkalom?

Felhasználható egy témára, de tetszőlegesen akár több témára is. Ha egy témával foglalkozunk, akkor alkalomról alkalomra megbeszéljük az otthoni változásokat, így ha szeretné a konzultáció sorozat minitréningként is működhet.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19