On-line tanácsadás és konzultáció

  ON-LINE TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ 7589380008_3d49102a10_o

 

Mikor érdemes az on-line tanácsadást választania?

Az online tanácsadásra is épp ugyanúgy igazi minden pl: személyre szabott megoldások, , mint a személyes találkozásra.  Az on-line konzultáció elsősorban azoknak szól, akik valamiért nem tudnak eljönni egy találkozásra, mert messze laknak, sűrű az időbeosztásuk, vagy csak úgy érzik szívesebben beszélgetnének az otthonukból kényelemes körülmények között egy szakemberrel. A beszélgetéshez a Skype programot használjuk majd, így ingyenesen tudjuk egymást hívni, egyedül egy fülhallgatós mikrofonra lesz majd szüksége. Ha még nincs skype programja innen letöltheti.

Mit kap az on-line konzultáción?

Természetesen ugyanazt a szakmai minőséget kapja mint, ha személyesen találkoznánk. 45 percen keresztül foglalkozunk mindazokkal a kérdésekkel, amelyekkel csak szeretne, személyre szabott megoldásokat keresünk. A konzultáció végére tudni fogja, hogyan tud gyermekének hatékonyan segíteni, mikor nem kell aggódnia, és milyen jelekre figyeljen. Természetesen ugyanúgy, mintha személyesen jött volna el hozzám, megkapja az ajándékot az Önbizalom növelése gyermekkorban című módszertani kisfüzetet, telis-tele otthon alkalmazható praktikákkal, gyakorlatokkal.

Mennyibe kerül az on-line konzultáció?

 1 alkalom ára 9000 ft, vagy válaszhatja itt is a kedvezményes kártya ajánlatot. A 3 alkalmas kártya ára  21.000 ft, vagyis több mint 20% kedvezménnyel juthat hozzá a konzultációkhoz, ha egyszerre 3 alkalmat vesz meg. Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

Mire elég a 3 alkalom?

Felhasználható egy témára, de tetszőlegesen akár több témára is. Ha egy témával foglalkozunk, akkor alkalomról alkalomra megbeszéljük az otthoni változásokat, így ha szeretné a konzultáció sorozat minitréningként is működhet.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19