Gyermekpszichológus gyerekeknek (Budapest)

GYERMEKPSZICHOLÓGUSI FOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK- BUDAPEST

Elsősorban óvódás, kisiskolás gyerekeket várom a foglalkozásokra. Miért csak őket? Mert ez a korosztály olyan különleges élethelyzetben van, ami nem összehasonlítható a nagyobb gyerekek, vagy a totyogók életével. Kifejezetten az ilyen idős gyerekek nehézségeinek megoldásaira szakosodtam, az ő igényeikre, életkori sajátosságaira fókuszálok a munkámban.

Mi történik egy ilyen foglakozáson?

Ha benézne valaki az ajtón, akkor azt látná hogy rajzolok, játszok, beszélgetek a gyerekekkel, miközben a szimbólumok nyelvén nagyon is komoly dolgok zajlanak. Az ennyi idős gyermekek nyelve a játék, ezért van az, hogy kötetlen módon ők választják ki, hogy mit csinálnának szívesen. A lelki dinamika, és a pszichológusi módszertan pedig lehetővé teszi, hogy mindeközben dolgozunk a problémák megoldásán. Egy  ilyen foglalkozás 45 percig tart, és a gyermekkel csak akkor tudom elkezdeni a munkát, ha először mi szülők leültünk és részletesen átbeszéltük, hogy miben szeretnének változást.

Mennyibe kerülnek a gyermekpszichológusi foglalkozások?

1 alkalom ára 10.000ft, de választhatja a kedvezményes ajánlatot is, a 3 alkalmas kártyát, ennek ára 25.000 ft. (Egyenként lefoglalva ugyanez 30.000 ft lenne.)  Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19