Gyermeknevelési tanácsadás

GYERMEKNEVELÉSI TANÁCSADÁS

 
4335516889_8c719734cb_o

A gyermeknevelési tanácsadást elsősorban azoknak ajánlom, akik  úgy érzik elakadtak egy probléma megoldásában, akik szakemberrel is szívesen átgondolnák, hogyan tudnának gyermeküknek még jobban segíteni.   

Mi történik a tanácsadáson? 

Személyesen találkozunk, hogy részletesen beszélgessünk azokról a kérdésekről amelyek gyermekével kapcsolatban foglalkoztatják, hogy személyre szabott megoldásokat keresünk. A konzultáció végére tudni fogja, hogyan tud gyermekének hatékonyan segíteni, mikor nem kell aggódnia, és majd milyen jelekre figyeljen.

 Mindenki aki először jár nálam egy ajándékot kap,  az Önbizalom növelése gyermekkorban című módszertani kisfüzetet, telis-tele otthon alkalmazható praktikákkal, gyakorlatokkal.

Mennyibe kerül a gyermeknevelési tanácsadás?

1 alkalom 10.000 ft-ba kerül, és 45 percen keresztül foglalkozunk mindazokkal a kérdésekkel, amelyekkel csak szeretne.  Válaszhatja a kedvezményes ajánlatot is, a 3 alkalomról szóló kártyát, ami 25.000 ft-ba kerül. (Egyenként lefoglalva ugyanez 30.000 ft lenne.)  Jó tudni: A kártyán lévő alkalmakat a vásárlástól számított 1 hónapon belül ráér elkezdeni, összesen pedig 3 hónap áll a rendelkezésére, hogy a kártya minden alkalmát felhasználja.

KÉRJEN IDŐPONTOT: 06/30-223-71-19