Ajándék könyvek

A pszichoszoba.hu-n ingyenesen letölthető gyereknevelési mini könyvek közül válogathat. Miért készítek ingyen könyveket? Mert hiszek abban, hogy  a gyermekpszichológiának van egy olyan praktikus, a hétköznapokban alkalmazható része, ami jó lenne, ha minden szülő számára elérhető lenne. Ezek az ismeretek könnyen érthetőek,  logikus módon kapcsolódnak egymásba, és pszichológusnak sem kell lenni ahhoz, hogy a gyereknevelésben praktikus technikákat alkalmazunk. Jelenleg két mini könyvet készítettem, de remélem hamarosan lesz alkalmam újabb könyvekkel gyarapítani az oldalt.

Hiszti kezelése 6 lépésben

Már elmúlt a dackorszak, de a hiszti maradt? A megoldástanulmányból megismerheti azokat a lépéseket, amelyekkel megelőzheti a hisztis helyzetek kialakulását. Megismerkedhet azokkal a technikákkal, amiket akkor is alkalmazhat, ha már elszabadultak gyermeke érzelmei.

A tanulmány elolvasása után:hiszti_kezelese_konyv

  • Megismer 6 módszert a hiszti megelőzésére.
  • Segítségére lesz 3 olyan légzéstechnika, amivel gyermekét akár hiszti közben is megnyugtathatja.
  • Támpontokat kap arra vonatkozóan, hogyan és miként tud úgy beszélni gyermekével a viselkedéséről, hogy az változásokat indítson el benne.
  • Végezetül megismer egy nagy buktatót a hiszti kezelésében.

 

Iskolai siker és sikertelenség

Ez egy átfogó megoldástanulmány az iskolai sikert befolyásoló tényezőkről, amelyben gyakorlati javaslatokat, eszközöket is talál, melyek segítségével gyermekét könnyebben tudja támogatni.

A tanulmány elolvasása után: iskolai_siker_konyv

  • Megismeri az iskolai siker összetevőit.
  • Megoldási stratégiát ismer meg arra az esetre, ha gyermeke nem ért egyet az Ön iskolai elvárásaival.
  • Alkalmazhatja azt a 7 cselekvést, amivel gyermekének örömmé válik a tanulás.
  • Támpont kap ahhoz, hogy gyermeke motivációját erősítse, beilleszkedését segítse.
  • Megismeri a hatékony önérvényesítés módját, amellyel gyermeke a konfliktusok egy részét  még azelőtt megelőzheti mielőtt, azok kibontakoznának.

Válasszon érdeklődése szerint a könyvekből, vagy akár töltse le mindkettőt! Az ingyenes letöltéshez kérem adja meg nevét és e-mail címét.

Fontos: A tanulmányok letöltésével egyidejűleg feliratkozik a pszichoszoba blogértesítőjére, így rendszeresen küldök majd gyakorlati gyermekpszichológia témájú írásokat és cikket a megadott címre, illetve ezen a címen értesítem majd a következő kérdezz-felelek napról, ahol kötetlenül felteheti  kérdését. Ha nem szeretne további leveleket kapni,  természetesen két kattintással bármikor leiratkozhat a blogértesítőről.